Beoordelingen van Pata Negra Sneek

Recente recensies van Pata Negra Sneek

5 sterren na 112 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Helaas erg slecht dit keer, koud en taai

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij aankomst op de tijd om de bestelling op te halen bleek dat het systeem niet aan stond en er geen bestelling was doorgekomen. Ik kreeg een gratis drankje en heb 15 min moeten wachten wat ik wel snel vond. Het eten was verder heerlijk. Wel vindt het fijner om om in het restaurant te eten.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had beter verwacht omdat in het restaurant het eten altijd geweldig is. Nu waren sommige vlees hapjes droog, nacho’s koud en weinig en doorgebakken kaas. Brownie ook niet zo als verwacht, droge cake ipv smeuïg nagerechtje... helaas het ophalen niet voor herhaling vatbaar...!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten smaakte goed. Alleen jammer was dat we fajitas kip o.a besteld hadden. Deze zaten er niet bij wel 1 zo’n wrap. En we hadden gehaktballetjes welke we niet besteld hadden. Dit was jammer maar voor de rest was het lekker en prima gegeten weer.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles prima qua smaak maar vind het wel een hoop geld voor wat je krijgt.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

wat hebben we genoten !!twas heerlijk en precies op tijd!!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van de afhaal tapasbox. De bestelling stond gelijk klaar op de aangegeven afhaaltijd. Alles was goed verpakt en bij thuiskomst lekker warm. Heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar. Wat nog fijner zou zijn is als er in het weekend ook bezorgd zou kunnen worden.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tapas box besteld....deze was niet lekker kruiden combinaties waarvan je denkt hoe dan... alles ook zeer flauw zout en peper gebruiken jullie niet? Voor die 29.50 kun je het beste zelf je tapas gaan maken. Bezorging was wel top een vrolijke meid.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten maar bezorging kwam veel later dan afgesproken en enkele producten hebben in de plastic tas gelekt dus het was een kleverig geheel helaas

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! 2 tapas boxen besteld. Was ruim voldoende voor ons gezin (4 pers). Voor herhaling vatbaar!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt super lekker, voldoende van alles en de kinderen genoten mee! Tot gauw! Groet, Esther

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik besef dat het lastig is om alles zo vers mogelijk te houden als het ingepakt is. Door het verpakken was het lastig het goed op een schaaltje te krijgen om mooi te presenteren. het herkennen van de producten was ook lastig. maar dat kan komen doordat we niet heel vaak tapas eten. Het voedsel was wel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, smaakvollle tapas. Aanradertje!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super! Hopelijk de volgende keer in jullie restaurant eten.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere tapas thuis.....

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke keuze in menu's en wat ernaast besteld kan worden. Goed op de hoogte gehouden van de status. Op tijd bezorgd en heerlijk gegeten.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk 🤩 En super op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was op afgesproken tijd klaar, het eten was warm en lekker. Alleen jammer dat we een tapa niet hebben gekregen.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Leuke manier om thuis uit eten te gaan. Alles zag er aantrekkelijk en lekker uit en dat was het ook.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhaalmenu besteld, maar de kwaliteit van het eten is helaas niet voldoende. Het was niet compleet toen we thuis kwamen. Gelukkig kwam iemand het brengen, maar toen we de zak openden was het niet het goede gerecht. Helaas, ik ben niet tevreden. Prijs kwaliteit is niet oké.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten. Dank!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, maar helaas ontbrak 2x het bestelde brood..

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijk gegeten, SUPER netjes verzorgd en goed georganiseerd bij afhaling.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd mooi op tijd bezorgd. Het was goed warm en heerlijk!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Spareribs waren taai Kipspiesjes weinig smaak Rest was lekker, zoals we het gewend zijn

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gehaktballetjes waren helaas koud, maar verder was het goed geregeld ! Super flexibel, wij houden niet zo van olijven en het was voor pata negra Sneek ook geen probleem deze te wisselen voor een kleine salade. Dus goede service

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd en het eten was warm en heerlijk!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld allemaal. Helaas een gerechtje en saus vergeten maar die werd keurig nabezorg(inclusief extra stokje met kip. Goeie service!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, hebben heerlijk gegeten. Bezorging op de minuut af op tijd, strakke planning, Gaan we zeker vaker doen 10plus team van Pata Negra!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling van de tapasbox was top! Zelf opgehaald, de warme hapjes waren ook echt nog warm, dus daar zijn we mee gestart. Genoeg variatie en ook nog eens lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes optijd! Alles wat warm moest zijn was warm! Genoeg en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig, heerlijk gegeten, goed, ook telefonisch klantcontact! Alles prima in orde. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was vrijdagavond en we hadden mogelijkheid om te bestellen. In een avonddienst kan het onverwacht lopen maar we maakten de inschatting dat we op tijd konden eten. Samen bestelden we een box en extra kaaskroketjes en aardappelen. Alles was heerlijk, warm en goed op smaak. Ik stond net bij een patiënt toen de bezorger belde. Mijn thuis adres was automatisch ingevuld, en niet het ziekenhuis. Maar dit loste we telefonisch op en hij zou het 3 minuten later bij de hoofdingang brengen. Mijn collega en ik kwamen er achter dat we veel gemeenschappelijke voorkeuren hadden. Zo hielden we niet van kluiven maar vonden we de gehaktballetjes heerlijk. Ook de koude tapas was voortreffelijk. As dinsdag hebben we weer samen een late dienst. Wie weet bestellen we nogmaals. Bedankt voor de service en het smakelijke eten.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede estelmogelijkheid, snel geleverd

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed. Jammer dat er dikke bezorgkosten werden berekend bij een bestelling van €73,-

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke tapas! Smaakvol. Bezorging was ideaal. Aanrader.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, was voldoende qua hoeveelheden. Wat missen we de ambiance, we hopen dat jullie snel weer open mogen. Thuis eet je veel te snel en zonder het sfeertje van even weg!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden het erg lekker en hebben genoten. Wij vonden wel dat bij het koude gedeelte van de vegetarische schotel erg veel olijven verwerkt waren. Ook misten wij de geitenkaaskroketjes

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snel bezorgd. Alles was met zorg bereid. Een aanrader

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk! We misten alleen de Manchego kaas. Saus hiervoor zat er wel bij.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hoorden van onze dochter dat het goed bevallen was, zoon was jarig, dit was een mooie vervanger, ook om de verjaardag te vieren...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, goed verpakt en lekker eten

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, maar de patatas brava is niet geleverd. We hadden wel de aioli, maar geen aardappeltjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit eten, bezorging prima op tijd. Alleen was de kip van de Fajita’s Kip weggevlogen 🐣 jammer maar met zo’n grote bestelling kan er eens wat mis gaan.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk en nog goed op temperatuur. Eten stond op tijd klaar. Voor herhaling vatbaar.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en stipt op tijd bezorgd. Alleen de patatas bravas die ik extra had besteld zaten er niet bij. Lastig om daarover te reclameren bij bezorging, dat zou te lang duren. Dus dat hebben we maar zo gelaten.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen; top Afreken keuzes: prima Afhalen: goeie route en idem service Eten: we misten het brood behorende bij de aoili maar verder lekker en conform kwaliteit wat we van t restaurant gewend zijn

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ,was weer super

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk uit eten geweest in eigen huis. Op afgesproken tijd stond het klaar en bij thuiskomst was alles nog goed warm en net zo lekker als normaal. Top!!!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker. Goede prijs kwaliteit verhouding. Tip zet de warme gerechten even thuis in de oven en begin rustig met de koude hapjes. Heerlijk fijn dat jullie dit aanbieden.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere tapas box thuis bezorgd. Precies op het afgesproken moment bezorgd. Warme hapjes waren goed warm. Smaakte heerlijk en meer dan voldoende.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer verrukkelijk!!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kwam binnen en het eten was al klaar, fantastisch. Het was heerlijk!!! Goede porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Zowel koude als warme gerechten. Genoeg keus. Goed verpakt per portie

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

👍leuk concept en lekkere hapjes ook voor afhalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en mooi op tijd. De tapas box van 29,50 is voor 2 personen, maar ik denk dat 2 volwassen mannen daar te weinig aan hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een tapasbox besteld voor thuis nu het restaurant dicht is ivm Corona om de mei vakantie in te luiden. Het eten was allemaal erg lekker. De warme tapas was ook nog heerlijk warm. Het eten werd keurig voor de deur gezet. Een aanrader!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging om 18.00 uur afgesproken. Bestelling werd al om 17.30 afgeleverd. Half uur te vroeg, daar hadden we niet op gerekend. Het eten was prima.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pata Negra zoals je gewend bent maar dan thuis! Echt top.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling die we hadden gedaan was uit de kunst. De warme hapjes waren goed van temperatuur. En de koude hapjes ook. We hebben heerlijk gegeten

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Droog vlees. Wraps geen smaak aan. Hap deeg. Stokbrood alleen goed.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Aanrader👍

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten......

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer besteld maar zeker niet de laatste. Was erg lekker en goed samengesteld. Ipv uit eten op onze trouwdag nu lekkere tapas van Pata Negra uit Sneek op eigen terras in onze tuin.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Menukaart van 22 april verschilde van de kaart van vandaag hierdoor dachten wij een aantal gerechten te missen.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

het was echt enorm lekker en er was ruim genoeg voor twee personen. wij hebben enorm genoten!! zeker voor herhaling vatbaar!❤️

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was allemaal dik in orde, lekker warm en veel verscheidenheid. Alleen het stokboord vinden wij veel te pittig, we hebben liever gewoon stokbrood en hebben dit laten staan. Hierdoor was het net voldoende. Misschien kan wr een keuze mogelijkheid komen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De crispy chicken was helemaal uitgedroogd en totaal niet crispy, de pulled pork was ook echt niet lekker. De carpaccio wrap was lekker en de meloen met serranoham ook, de rest was matig (lauw en vrij droog allemaal). Jammer want we keken er erg naar uit en hebben er dik 40 euro voor betaald maar dit was het zeker niet waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, maar wel te weinig

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Hadden de fiësta box. Lekkere gerechten alleen niet veel voor 2 personen.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was erg lekker! De warme gerechten waren nog lekker warm toen we thuis kwamen. We gaan zeker vaker bestellen.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, maar helaas de bestelling niet compleet. Maar toch lekker gegeten.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima. Wel jammer als je een box besteld dat je nog wat extra moet bestellen om op 30 euro te komen. Doe dan gewoon de box op 30 euro. Verder was het heerlijk

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, miste alleen de extra bestelde Nachos.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!! Er zit van alles wat in de tapasbox, de warme gerechten waren goed warm, absoluut een aanrader!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, echt thuis uit eten. Vlot, meer dan voldoende en goed warm. Zoals altijd heerlijke smaken

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was exact op tijd, goede hoeveelheid, goede temperatuur. En weer perfecte smaak ! Zou volgende keer wel graag iets van een vink lijstje er bij willen met wat het is en wat ik dan al heb gehad kan bijhouden.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de lastige omstandigheden vanwege het Coronavirus was alles naar wens en goed geregeld. Van afhalen t/m eten.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgesproken moment bezorgt, eten zoals altijd ontzettend goed. Helaas was het brood en aillo bij de levering vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal komen wij altijd graag bij Pata Negra, maar door de corona is dit niet mogelijk. 1ste paasdag 2 boxen besteld en uiteraard de patata bravas. Het was heerlijk(had ook niet anders verwacht), echt een aanrader! Ook de kinderen vonden al die kleine hapjes een groot succes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed! Heerlijk warm en precies op de afgesproken tijd. Complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was allemaal prima voor elkaar! Tip: even “bereidingsinstructie” erbij doen. Warme tapas koelen (logischerwijs) erg snel af natuurlijk. Dus we hebben de oven aan gezet op lage stand voor de warme tapas ;-)

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten dank jullie wel💐

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst iets van jullie gegeten. We vonden het erg lekker. Waren een paar kleine aandacht puntjes. Koude was iets waar maar 1 van was. En warm gedeelte was dubbel de burrito met beef en geen fajitas kip, en van de crispy chicken was naar 1 stukje. Beetje jammer als het voor 2 personen is. Maar de smaak van alles was goed en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten gister. Top dat het zo kan. Online bestellen , ophalen en thuis opeten. En de warme gerechtjes waren nog heerlijk warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en top! Super dat we in deze tijden eten af kunnen halen.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer aangenaam verrast! Heerlijk gegeten! Hopelijk blijft dit concept

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Er waren een aantal sausjes vergeten. De smaak was heerlijk en vertrouwd ! Goed dat jullie weer begonnen zijn en dit proberen. Alleen vóór ons is het te ver rijden (20min terug rijden), waardoor het eten al koud was. Maar we wouden het graag een keer proberen met afhalen. Wanneer het weer kan komen wij liever weer in het restaurant langs. Succes !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat we hadden smaakte heerlijk, maar: we hebben 2 tapasboxen besteld + extra spareribs en patatas bravas, dus voldoende voor 4 volwassenen... We vonden het erg weinig!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat het eten lauw warm was.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

de kwaliteit van pata negra die we gewent zijn maar nu thuis. tapas ruim voldoende voor twee personen.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en zo goed geregeld tijdens het afhalen. Complimenten

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super fijn om thuis uit eten te kunnen in deze tijd! Heerlijk gegeten, echt een geniet momentje!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten! Flesje wijn er bij en het was alsof we thuis uit eten waren. (Oké, dat is niet helemaal waar.. bij Pata Negra zit het veel gezelliger, de beleving is toch anders... Maaaaar ondanks dat, het eten was goed&lekker, bestelling en afhalen verliep vlekkeloos! Hele tevreden mensen hier!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten thuis samen met de vrouw.. net alsof je toch een beetje uiteten bent geweest... over 2 weken weer bestellen

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Tapasbox was echt heerlijk en genoeg voor 2 personen. Een smaakvol verjaardags-diner! Hopelijk volgend jaar weer in het restaurant 😅

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn dat jullie ook afhaal hebben. Konden we toch genieten van jullie lekkere gerechten. Het was heerlijk.. zeker voor herhaling vatbaar.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Prima prijs-kwaliteitverhouding

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en leuk dat de mogelijkheid er was om af te halen in Sneek! Uit eten in eigen huis. Top

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij komen altijd graag naar pata negra. Helaas door het virus kunnen we niet, maar wel afhalen. Daarom dit gelijk gedaan. En het was voortreffelijk. Dikke 10+ voor het restaurant. Eten was goed voorbereid en verpakt. Het eten was warm bij thuiskomst.