Beoordelingen van Pata Negra Sneek

Recente recensies van Pata Negra Sneek

5 sterren na 236 reviews

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestellen via de website is klantvriendelijk en eenvoudig. Ontvangst bij afhalen erg vriendelijk en conform de afgesproken tijd. Helaas ontbrak de sesam kip (2x) en was deze vervangen door nacho's welke ik niet mag. Omruilen is vanaf Rahus naar Sneek te ver weg.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en bestelling konden we snel ophalen.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. We hebben de tapas echt gemist. Helaas waren ze de cheesecake vergeten!

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker genoeg Aanrader Fam box volgende keer zeker weer 😀

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De Speareribs waren iets te donker maar de rest was heerlijk. En zo in deze tijd toch iets lekkers op tafel en de lokals ondersteunen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super heerlijk gegeten thuis met de afhaalverwennerij van Pata Negra De spareribs waren werkelijk het summum!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

jammer dat jullie in in ijlst bezorgen uitstekende service...heerlijk eten...goed verpakt voor afhalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben werkelijk genoten. Heerlijke gerechten en de twee boxen waren ruim voldoende voor 4. TOP!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was door elkaar heen geschut en heeft gelekt in de tassen. Ook waren er gerechten vergeten.

Reactie van Pata Negra:Goedendag Kirsten, wat vervelend en spijtig om te horen ons oprechte excuus hiervoor. Neem even contact op met ons zodat wij een passende oplossing kunnen vinden! Mvg Team PataNegra Sneek.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Zag er heel verzorgd en feestelijk uit. Voor herhaling vatbaar

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Helaas waren de warme hapjes niet meer zo warm.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Hopelijk binnenkort weer in het restaurant!!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was prima alleen de gehaktballetjes wat minder.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Er was iets vergeten en dat werd snel nog gebracht! Topservice!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben echt heerlijk gegeten. De sausjes werden alleen op zijn zij in de zak geleverd. Er had 1 gelekt. Misschien een puntje om beter op te letten. Maar het eten was echt heerlijk!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. Moesten het halen ivm de corona regels. Was optijd klaar en de hapjes waren lekker warm. Goed gedaan..het menu met 2 bij gerechtjes was ruim voldoende voor 2 personen. Wij vinden het echt een aanrader.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op tijd, heerlijk gegeten

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en lekker warm! Heerlijk gegeten, dik voor mekaar👍

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Snel klaar, warm en voldoende voor 2 personen. We hadden de patatas Bravas ernaast besteld. Bedankt!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben prima gegeten. We hebben helaas geen dessert bij Familie Tapas Box gekregen. Elk hapjeis in een appart bakje geserveerd. Dat maakt dat het eten niet comfortabel is door te verl spullen asn tafel en hrt eten wordt snel koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Top dat het zo kan in deze tijd 😄 respect voor de werknemers

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal heerlijk, maar ik kan niks zeggen over de patatas bravas want die zaten er niet bij, terwijl ik ze wél had besteld...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Op tijd, lekker en warm!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren heel teleurgesteld. We hebben voor €40,- eten besteld. Helaas waren al de bakjes vies, voor dat we konden eten hebben we alles schoon moeten maken om het op tafel te zetten. Ook waren er veel gerechten na ons idee niet vers en niet smakelijk. We hebben altijd hele goede ervaringen in het restaurant maar helaas hebben we veel weg moeten gooien en hebben we er niet van kunnen genieten.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We komen altijd graag in jullie restaurant eten, dat is altijd genieten. Maar de thuisbox vonden wij geen succes. Onze verwachtingen waren hoger. We hopen dat de horeca weer gauw open mag want dan komen we vast weer langs maar één box bestellen dien we niet weer. En Wat ook erg jammer is is dat jullie niet in IJlst bezorgen. Is maar 5,2 km.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk! Alleen jammer dat de spareribs er niet bij zaten waar ik wel voor had betaald.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was koud en klef

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Hallo, nu voor de 2e keer besteld. Het viel deze keer wat tegen. Aan de chicken wings zat weinig smaak aan,, niet echt lekker. En de serrano ham met meloen, daarvan hadden wij het idee dat dit niet vers was. DE meloen kleurde al licht bruin. Voor het overige was het goed. Bij de eerste bestelling vonden wij de kwaliteit beter.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Ik had zelf een domme fout gemaakt en dat heeft iemand bij Pata Negra Heerenveen heel fijn voor me opgelost. Nog heel erg bedankt daarvoor

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld. En het eten was erg lekker 😋. Veel verschillende smaak sensaties. Zeker een succes, en voor herhaling vatbaar.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben nu een paar keer afgehaald en eten is heerlijk! 1 minpuntje: we missen iedere keer een gerechtje en dat is jammer. Je verheugd je op iets wat er dan niet bij zit. Misschien toch nog dubbel checken, we wonen niet in Sneek dus we gaan niet weer terug. Maar voor de rest, zijn we tevreden.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

helemaal top. online bestellen, afhalen super. eten was ook erg lekker!!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Enig min punt is dat het leek dat we de verkeerde bestelling meekregen. Bon op de bestelling leek beslist niet op onze bestelling. Ander afhaaltijdstip en onduidelijke namen en iets andere gerechten. We hadden wel wat we besteld hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was jammer dat het eten al redelijk koud was zodat de nacho's al vrij slap waren en vlees al redelijk koud waardoor het toch iets minder smaakt.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, voor afhaalmaaltijd goed geserveerd.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op afgesproken tijd, vriendelijke bezorgster. Chili saus bakje had gelekt over de andere bakjes, waardoor het wel een bende was om uit te pakken. De tapas waren verder heerlijk, wel een beetje lauw

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker maar had 2x krokante kip besteld en er waren maar 3 stukjes. Voor de rest top!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De hapjes waren heerlijk en nog lekker warm, ondanks we ze zelf op moesten halen. Goede kwaliteit van vlees en vooral heerlijk kip en spareribs! Lekker avondje van genoten, net alsof je uit eten bent ;)

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker!!!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima voor elkaar en erg lekker!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker! Helaas waren ze onze extra bestelde kaaskroketjes wel vergeten, maar we hadden ook extra krokante kip. Dus dit was verder geen probleem en we hebben ervan genoten!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was super

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten. Eerste x maar zeker voor herhaling vatbaar.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Geen andere op af aanmerking! Top!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima. Met de melding over voedselallergie was prima rekening gehouden en er zat een lijstje bij wat persoon met voedselallergie wel en niet mocht eten. Waar voor je geld!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! We hadden de tapasbox bestelt met nog extra patatas bravas en nacho’s. Deze extra’s zaten helaas niet bij de bestelling. Ondanks dat hebben we genoeg gehad en het was lekker, dus jullie zullen ons nog wel vaker zien... 😉

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tapas, smaak was goed en ondanks dat we hebben afgehaald was alles lekker warm en niet slof. natuurlijk krijg je het niet zoals bij jullie in het restaurant maar dit is een prima manier om even lekker tapas te eten. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd, lekker warm en echt heerlijk gegeten. Meer dan genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben heerlijk gegeten. Alleen hadden we verwacht dat we de warme gerechten zelf moesten opwarmen want zo ging dat met kerst ook. We moesten dus eten toen het eten rond 4 uur bezorgd werd maar het was erg lekker.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik vond de kwaliteit slecht. Weinig smaak, alleen maar vlees (had ik kunnen weten als ik beter naar de omschrijving had gekeken), twijfel aan kwaliteit ingredienten.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De warme gerechten waren heerlijk. De koude gerechten waren niet vers. Z De chips onder de pullespork was zacht. Het vlees in de koude wrap was bruin. Ook niet opgegeten. De olijven waren te zacht. De meloen was weer heel hard. Dus niet rijp.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Spare-ribs en kipspiesjes vergeten, wat er wel was smaakte desondanks erg goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben we lekker gegeten? Zeker. Gewoon goed. Twee opmerkingen: meloen niet rijp en de aardappeljes had ik niet moeten bestellen omdat het niet uit kan dampen. Dat heb ik dus weggegooid. Zeer aardige en spontane bezorgster. Zeer correct.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was lekker, alleen de kipkrokant was te ver gebakken. Uitgedroogd en bijna de smaak van verbrand.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles in goede orde. Geen probleem. Lekker. We hebben Tapas Box + papas bravas bestellt.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft heerlijk gesmaakt!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke en vlotte bezorging! Alles in aparte bakjes, kan zo op tafel! We hebben gesmuld, toch is het direct in het restaurant net iets lekkerder en doet die ambiance natuurlijk veel!!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, echt genoten. Alles goed op temperatuur, porties waren ruim. We doen het snel nog een keertje.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke box. En ook genoeg voor 2 dikke eters. Smaakvol, goed ingepakt waardoor de warme hapjes nog warm waren bij thuiskomst. Voor herhaling vatbaar.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top gerechtjes. Warme delen ff in de oven. Super lekker voor kleine prijs. Goeie prijs - pret verhouding.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar, lekker en meer dan genoeg. Super op tijd geleverd

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Dik voor elkaar! Het was alleen een zoektocht wat, waar bij hoorde. Ik had graag aan de bovenkant op de aluminiumfolie bijvoorbeeld een letter of de omschrijving willen hebben wat er in zat om te zien welke bakjes dezelfde inhoud hadden en welke saus er bij hoort. Geef die dan ook dezelfde letter. Zie het als tip!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk zoals altijd!!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Leuk om thuis tapas te kunnen eten! Vrijwel alles beviel goed, we vonden alleen de patatas bravas minder geslaagd. Verder alles wel erg lekker en goed verzorgd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top gerechten! Smaakte goed! Ga zo door, zolang het moet

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, een leuke variatie aan gerechtjes en precies genoeg voor 2 personen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en goed vullend!! Ziet er ook goed verzorgd uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren de dip sauzen vergeten. Volgende keer beter.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, wel jammer dat er altijd verzendkosten gerekend worden.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, patat van zoon was wat slap. Crostini met brie en cranberries was karig voor 3,50. Voor de rest smaakte het goed en was er een overvloed aan eten. Toch is uit eten gaan bij jullie veel leuker.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.Alleen jammer dat er geen desserts bij geleverd zijn.waren wel vermeld bij de familie bix

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft ons goed gesmaakt! Het was ook voldoende voor twee personen. Tip: let even goed op of alles rechtop vervoerd wordt (sommige bakjes lagen op de zijkant).

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top eten en heel erg klant vriendelijk!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld en smaakte allemaal goed.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk😊

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten bestelling goed verzorgd

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima voor elkaar en erg lekker👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was goed, lekker en op tijd klaar. Dus helemaal prima.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal prima zoals altijd hier.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, alleen was t erg snel afgekoeld. Ik denk dat je daar nog in verbeteren kunt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben op zich wel lekker gegeten, maar de warme tapas waren lauw. Zelf de oven nog erbij aan moeten zetten om het weer op te warmen. De spare-ribs waren helemaal niet goed, bijna zwart van kleur en gort-droog. Heeft waarschijnlijk veel te lang in de warmhoudbak gelegen. De balletjes in tomatensaus en de saus over de nacho's (waarschijnlijk zelfde saus...) was voor ons veel te pittig/heet van smaak. De crispy chicken en shicken wings zijn erg lekker, moesten ze dus alleen wel weer warm maken in de oven. Bezorging was prima en ook snel en mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, net als van ouds. Maar dan nu thuis 😊👍🏿

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De online box bij jullie besteld. Zag er goed uit. En smakelijk gegeten. Klantcontact was super, Dankjewel voor de goede service Dit doen we nog eens.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk , jammer dat wij wel een gerecht mistte en wat sausen! Verder prima 👌

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, top’ wel jammer dat er olijven bij zaten ondanks vraag om deze te vervangen voor iets anders.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles lekker en meer dan genoeg.Precies op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Als verrassing voor het 43-jarig huwelijk van mijn ouders, een bestelling geplaatst. Ze hebben fantastisch lekker gegeten en bij het dessert zat een super leuke feestelijke verrassing. Top! Het zag er mooi uit en de tapas (warm) konden heerlijk in de oven.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling keurig op tijd geleverd. We hebben ervan genoten, heerlijke bekende hapjes van Pata maar dan thuis dineren.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was niet warm.. Had 17:10 aangegeven om op te halen en dit stond al klaar om 17u. Aardappel wedges waren zacht en niet krokant.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten het was allemaal lekker warm want we moesten naar Bolsward . We komen zeker nog een keer

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was over heerlijk!! Echt om je vingers bij op te eten

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle tapas waren nog goed warm. Alles wat goed van smaak. Bezorgster was erg vriendelijk.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet warm. De box met koude tapas lag door elkaar en het eten leek er zo niet netjes in gelegd. In de verhouding tot de prijs die we hebben betaald viel het enorm tegen. Wij zijn teleurgesteld.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was redelijk. In de beef burrito zat een stukjr papier of zo.. dat was ff minder

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker gegeten gisteren. Overzichtelijke bestellijst en vlotte service. Helaas zaten de bestelde kipspiesjes en aioli er niet bij, net zoals er bij mijn eerste bestelling ook een besteld gerecht vergeten was te leveren(carpaccio rolletjes. Anders 5 sterren...

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles goed warm en mooi op tijd bezorgd! Erg smakelijke hapjes. Grootte van de porties verschilt wel erg per hapje (Patatas heel veel, gamba’s en wraps kleine portie). Helaas wat kleine tapas omgevallen en leeg gelekt..

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De tapas waren netjes verpakt en ze smaakten ook prima. Helaas was de bestelling niet helemaal compleet, we hebben de spare-ribs gemist.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Beide tapas boxen vielen goed in de smaak. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, alleen ontbrak de crispy chicken wat eigenlijk onze favoriet is.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker genoten van de heerlijke koude & warme tapas! Vriendelijke bezorger, bestelling was keurig op tijd. Voor herhaling vatbaar!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op tijd. Vriendelijk personeel. Het eten was lekker.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super tevreden.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top, weer erg lekker. Maar dat is altijd het geval. Alles is op gegaan

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, precies op tijd, warm, alles goed!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

alles was lekker. Ook goed verpakt waardoor het warm bleef. Wel heel jammer dat ik gambas had besteld maar deze niet geleverd waren. Nadat ik hier achter aan heb gebeld werd gezegt dat ik ze bij een volgende bestelling extra krijg. Vond ik geen goede oplossing. Je hebt dus nu teveel betaald voor wat je kreeg en moet nog eens een bestelling doen om dit nog eens te ontvangen...

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker, en redelijk snel klaar. Tip: is het een idee om ook een kinder box te ontwikkelen? Sommige pittigere gerechten vallen minder in de smaak.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas erg slecht dit keer, koud en taai

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij aankomst op de tijd om de bestelling op te halen bleek dat het systeem niet aan stond en er geen bestelling was doorgekomen. Ik kreeg een gratis drankje en heb 15 min moeten wachten wat ik wel snel vond. Het eten was verder heerlijk. Wel vindt het fijner om om in het restaurant te eten.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had beter verwacht omdat in het restaurant het eten altijd geweldig is. Nu waren sommige vlees hapjes droog, nacho’s koud en weinig en doorgebakken kaas. Brownie ook niet zo als verwacht, droge cake ipv smeuïg nagerechtje... helaas het ophalen niet voor herhaling vatbaar...!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten smaakte goed. Alleen jammer was dat we fajitas kip o.a besteld hadden. Deze zaten er niet bij wel 1 zo’n wrap. En we hadden gehaktballetjes welke we niet besteld hadden. Dit was jammer maar voor de rest was het lekker en prima gegeten weer.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles prima qua smaak maar vind het wel een hoop geld voor wat je krijgt.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

wat hebben we genoten !!twas heerlijk en precies op tijd!!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van de afhaal tapasbox. De bestelling stond gelijk klaar op de aangegeven afhaaltijd. Alles was goed verpakt en bij thuiskomst lekker warm. Heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar. Wat nog fijner zou zijn is als er in het weekend ook bezorgd zou kunnen worden.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tapas box besteld....deze was niet lekker kruiden combinaties waarvan je denkt hoe dan... alles ook zeer flauw zout en peper gebruiken jullie niet? Voor die 29.50 kun je het beste zelf je tapas gaan maken. Bezorging was wel top een vrolijke meid.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten maar bezorging kwam veel later dan afgesproken en enkele producten hebben in de plastic tas gelekt dus het was een kleverig geheel helaas

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! 2 tapas boxen besteld. Was ruim voldoende voor ons gezin (4 pers). Voor herhaling vatbaar!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt super lekker, voldoende van alles en de kinderen genoten mee! Tot gauw! Groet, Esther

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik besef dat het lastig is om alles zo vers mogelijk te houden als het ingepakt is. Door het verpakken was het lastig het goed op een schaaltje te krijgen om mooi te presenteren. het herkennen van de producten was ook lastig. maar dat kan komen doordat we niet heel vaak tapas eten. Het voedsel was wel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, smaakvollle tapas. Aanradertje!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super! Hopelijk de volgende keer in jullie restaurant eten.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere tapas thuis.....

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke keuze in menu's en wat ernaast besteld kan worden. Goed op de hoogte gehouden van de status. Op tijd bezorgd en heerlijk gegeten.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk 🤩 En super op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was op afgesproken tijd klaar, het eten was warm en lekker. Alleen jammer dat we een tapa niet hebben gekregen.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Leuke manier om thuis uit eten te gaan. Alles zag er aantrekkelijk en lekker uit en dat was het ook.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhaalmenu besteld, maar de kwaliteit van het eten is helaas niet voldoende. Het was niet compleet toen we thuis kwamen. Gelukkig kwam iemand het brengen, maar toen we de zak openden was het niet het goede gerecht. Helaas, ik ben niet tevreden. Prijs kwaliteit is niet oké.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten. Dank!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, maar helaas ontbrak 2x het bestelde brood..

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijk gegeten, SUPER netjes verzorgd en goed georganiseerd bij afhaling.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd mooi op tijd bezorgd. Het was goed warm en heerlijk!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Spareribs waren taai Kipspiesjes weinig smaak Rest was lekker, zoals we het gewend zijn

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gehaktballetjes waren helaas koud, maar verder was het goed geregeld ! Super flexibel, wij houden niet zo van olijven en het was voor pata negra Sneek ook geen probleem deze te wisselen voor een kleine salade. Dus goede service

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd en het eten was warm en heerlijk!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld allemaal. Helaas een gerechtje en saus vergeten maar die werd keurig nabezorg(inclusief extra stokje met kip. Goeie service!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, hebben heerlijk gegeten. Bezorging op de minuut af op tijd, strakke planning, Gaan we zeker vaker doen 10plus team van Pata Negra!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling van de tapasbox was top! Zelf opgehaald, de warme hapjes waren ook echt nog warm, dus daar zijn we mee gestart. Genoeg variatie en ook nog eens lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes optijd! Alles wat warm moest zijn was warm! Genoeg en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig, heerlijk gegeten, goed, ook telefonisch klantcontact! Alles prima in orde. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was vrijdagavond en we hadden mogelijkheid om te bestellen. In een avonddienst kan het onverwacht lopen maar we maakten de inschatting dat we op tijd konden eten. Samen bestelden we een box en extra kaaskroketjes en aardappelen. Alles was heerlijk, warm en goed op smaak. Ik stond net bij een patiënt toen de bezorger belde. Mijn thuis adres was automatisch ingevuld, en niet het ziekenhuis. Maar dit loste we telefonisch op en hij zou het 3 minuten later bij de hoofdingang brengen. Mijn collega en ik kwamen er achter dat we veel gemeenschappelijke voorkeuren hadden. Zo hielden we niet van kluiven maar vonden we de gehaktballetjes heerlijk. Ook de koude tapas was voortreffelijk. As dinsdag hebben we weer samen een late dienst. Wie weet bestellen we nogmaals. Bedankt voor de service en het smakelijke eten.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede estelmogelijkheid, snel geleverd

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed. Jammer dat er dikke bezorgkosten werden berekend bij een bestelling van €73,-

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke tapas! Smaakvol. Bezorging was ideaal. Aanrader.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, was voldoende qua hoeveelheden. Wat missen we de ambiance, we hopen dat jullie snel weer open mogen. Thuis eet je veel te snel en zonder het sfeertje van even weg!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden het erg lekker en hebben genoten. Wij vonden wel dat bij het koude gedeelte van de vegetarische schotel erg veel olijven verwerkt waren. Ook misten wij de geitenkaaskroketjes

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snel bezorgd. Alles was met zorg bereid. Een aanrader

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk! We misten alleen de Manchego kaas. Saus hiervoor zat er wel bij.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hoorden van onze dochter dat het goed bevallen was, zoon was jarig, dit was een mooie vervanger, ook om de verjaardag te vieren...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, goed verpakt en lekker eten

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, maar de patatas brava is niet geleverd. We hadden wel de aioli, maar geen aardappeltjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit eten, bezorging prima op tijd. Alleen was de kip van de Fajita’s Kip weggevlogen 🐣 jammer maar met zo’n grote bestelling kan er eens wat mis gaan.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk en nog goed op temperatuur. Eten stond op tijd klaar. Voor herhaling vatbaar.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en stipt op tijd bezorgd. Alleen de patatas bravas die ik extra had besteld zaten er niet bij. Lastig om daarover te reclameren bij bezorging, dat zou te lang duren. Dus dat hebben we maar zo gelaten.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen; top Afreken keuzes: prima Afhalen: goeie route en idem service Eten: we misten het brood behorende bij de aoili maar verder lekker en conform kwaliteit wat we van t restaurant gewend zijn

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ,was weer super

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk uit eten geweest in eigen huis. Op afgesproken tijd stond het klaar en bij thuiskomst was alles nog goed warm en net zo lekker als normaal. Top!!!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker. Goede prijs kwaliteit verhouding. Tip zet de warme gerechten even thuis in de oven en begin rustig met de koude hapjes. Heerlijk fijn dat jullie dit aanbieden.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere tapas box thuis bezorgd. Precies op het afgesproken moment bezorgd. Warme hapjes waren goed warm. Smaakte heerlijk en meer dan voldoende.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer verrukkelijk!!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kwam binnen en het eten was al klaar, fantastisch. Het was heerlijk!!! Goede porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Zowel koude als warme gerechten. Genoeg keus. Goed verpakt per portie

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

👍leuk concept en lekkere hapjes ook voor afhalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en mooi op tijd. De tapas box van 29,50 is voor 2 personen, maar ik denk dat 2 volwassen mannen daar te weinig aan hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een tapasbox besteld voor thuis nu het restaurant dicht is ivm Corona om de mei vakantie in te luiden. Het eten was allemaal erg lekker. De warme tapas was ook nog heerlijk warm. Het eten werd keurig voor de deur gezet. Een aanrader!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging om 18.00 uur afgesproken. Bestelling werd al om 17.30 afgeleverd. Half uur te vroeg, daar hadden we niet op gerekend. Het eten was prima.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pata Negra zoals je gewend bent maar dan thuis! Echt top.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling die we hadden gedaan was uit de kunst. De warme hapjes waren goed van temperatuur. En de koude hapjes ook. We hebben heerlijk gegeten

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Droog vlees. Wraps geen smaak aan. Hap deeg. Stokbrood alleen goed.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Aanrader👍

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten......

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer besteld maar zeker niet de laatste. Was erg lekker en goed samengesteld. Ipv uit eten op onze trouwdag nu lekkere tapas van Pata Negra uit Sneek op eigen terras in onze tuin.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Menukaart van 22 april verschilde van de kaart van vandaag hierdoor dachten wij een aantal gerechten te missen.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

het was echt enorm lekker en er was ruim genoeg voor twee personen. wij hebben enorm genoten!! zeker voor herhaling vatbaar!❤️

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was allemaal dik in orde, lekker warm en veel verscheidenheid. Alleen het stokboord vinden wij veel te pittig, we hebben liever gewoon stokbrood en hebben dit laten staan. Hierdoor was het net voldoende. Misschien kan wr een keuze mogelijkheid komen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De crispy chicken was helemaal uitgedroogd en totaal niet crispy, de pulled pork was ook echt niet lekker. De carpaccio wrap was lekker en de meloen met serranoham ook, de rest was matig (lauw en vrij droog allemaal). Jammer want we keken er erg naar uit en hebben er dik 40 euro voor betaald maar dit was het zeker niet waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, maar wel te weinig

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Hadden de fiësta box. Lekkere gerechten alleen niet veel voor 2 personen.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was erg lekker! De warme gerechten waren nog lekker warm toen we thuis kwamen. We gaan zeker vaker bestellen.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, maar helaas de bestelling niet compleet. Maar toch lekker gegeten.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima. Wel jammer als je een box besteld dat je nog wat extra moet bestellen om op 30 euro te komen. Doe dan gewoon de box op 30 euro. Verder was het heerlijk

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, miste alleen de extra bestelde Nachos.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!! Er zit van alles wat in de tapasbox, de warme gerechten waren goed warm, absoluut een aanrader!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, echt thuis uit eten. Vlot, meer dan voldoende en goed warm. Zoals altijd heerlijke smaken

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was exact op tijd, goede hoeveelheid, goede temperatuur. En weer perfecte smaak ! Zou volgende keer wel graag iets van een vink lijstje er bij willen met wat het is en wat ik dan al heb gehad kan bijhouden.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de lastige omstandigheden vanwege het Coronavirus was alles naar wens en goed geregeld. Van afhalen t/m eten.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgesproken moment bezorgt, eten zoals altijd ontzettend goed. Helaas was het brood en aillo bij de levering vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal komen wij altijd graag bij Pata Negra, maar door de corona is dit niet mogelijk. 1ste paasdag 2 boxen besteld en uiteraard de patata bravas. Het was heerlijk(had ook niet anders verwacht), echt een aanrader! Ook de kinderen vonden al die kleine hapjes een groot succes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed! Heerlijk warm en precies op de afgesproken tijd. Complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was allemaal prima voor elkaar! Tip: even “bereidingsinstructie” erbij doen. Warme tapas koelen (logischerwijs) erg snel af natuurlijk. Dus we hebben de oven aan gezet op lage stand voor de warme tapas ;-)

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten dank jullie wel💐

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst iets van jullie gegeten. We vonden het erg lekker. Waren een paar kleine aandacht puntjes. Koude was iets waar maar 1 van was. En warm gedeelte was dubbel de burrito met beef en geen fajitas kip, en van de crispy chicken was naar 1 stukje. Beetje jammer als het voor 2 personen is. Maar de smaak van alles was goed en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten gister. Top dat het zo kan. Online bestellen , ophalen en thuis opeten. En de warme gerechtjes waren nog heerlijk warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en top! Super dat we in deze tijden eten af kunnen halen.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer aangenaam verrast! Heerlijk gegeten! Hopelijk blijft dit concept

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Er waren een aantal sausjes vergeten. De smaak was heerlijk en vertrouwd ! Goed dat jullie weer begonnen zijn en dit proberen. Alleen vóór ons is het te ver rijden (20min terug rijden), waardoor het eten al koud was. Maar we wouden het graag een keer proberen met afhalen. Wanneer het weer kan komen wij liever weer in het restaurant langs. Succes !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat we hadden smaakte heerlijk, maar: we hebben 2 tapasboxen besteld + extra spareribs en patatas bravas, dus voldoende voor 4 volwassenen... We vonden het erg weinig!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat het eten lauw warm was.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

de kwaliteit van pata negra die we gewent zijn maar nu thuis. tapas ruim voldoende voor twee personen.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en zo goed geregeld tijdens het afhalen. Complimenten

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super fijn om thuis uit eten te kunnen in deze tijd! Heerlijk gegeten, echt een geniet momentje!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten! Flesje wijn er bij en het was alsof we thuis uit eten waren. (Oké, dat is niet helemaal waar.. bij Pata Negra zit het veel gezelliger, de beleving is toch anders... Maaaaar ondanks dat, het eten was goed&lekker, bestelling en afhalen verliep vlekkeloos! Hele tevreden mensen hier!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten thuis samen met de vrouw.. net alsof je toch een beetje uiteten bent geweest... over 2 weken weer bestellen

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Tapasbox was echt heerlijk en genoeg voor 2 personen. Een smaakvol verjaardags-diner! Hopelijk volgend jaar weer in het restaurant 😅

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn dat jullie ook afhaal hebben. Konden we toch genieten van jullie lekkere gerechten. Het was heerlijk.. zeker voor herhaling vatbaar.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Prima prijs-kwaliteitverhouding

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en leuk dat de mogelijkheid er was om af te halen in Sneek! Uit eten in eigen huis. Top

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij komen altijd graag naar pata negra. Helaas door het virus kunnen we niet, maar wel afhalen. Daarom dit gelijk gedaan. En het was voortreffelijk. Dikke 10+ voor het restaurant. Eten was goed voorbereid en verpakt. Het eten was warm bij thuiskomst.